Galatasaray 4 oyuncusunu kaybetti

Galatasaray 4 oyuncusunu kaybetti

SPOR Haberleri

Galatasaray, Rize'den 4-3 gibi ağır bir yenilgiyle dönerken 4 futbolcusunu birden kaybetti.

İlk yarıda kaptan Selçuk İnan sağ arka baldırında yaşadığı problem nedeniyle oyuna devam edemedi ve 18. dakikada yerini Rodriguez'e bıraktı. 23. dakikada bu kez Hakan Balta sol baldırından sakatlandı... Hakan'ın yerine giren Semih Kaya ise 82'de Kweuke'nin darbesiyle Muslera ile çarpıştı ve boynundan sakatlandı. 88'de de Umut Bulut kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve cezalı duruma düştü. Hakan Balta, Selçuk ve Semih'in durumları bugün çekilecek detaylı MR sonrası belli olacak. 


ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Rakibiyle çarpışan Semih'in kafasında 2 santimlik açılma oluştu. Semih'in başına soyunma odasında dikiş atıldı. Ardından boynunun üzerine düşen yıldız oyuncuda travma oluştu ve Semih 83'te oyundan çıktı.


UMUT BULUT EN KÖTÜ TRANSFER!
G.Saray'ın forveti Umut, Toulouse'nin 2009- 2015 arasında forma giyen oyuncular arasında en kötü transferi ilan edildi. France Football dergisi en kötü 11'i sıraladığı haberinde kapağında da sarı-kırmızılı oyuncunun fotoğrafını kullandı. Umut, Toulouse'da 31 maçta 5 gol atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...