Pereira: İspatlayacağım çok fazla şey var

Pereira: İspatlayacağım çok fazla şey var

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, tek farklı kazanma geleneğini Torku Konyaspor karşısında sürdüren takımına güvendiğini dile getirdi.

Portekizli teknik adam, 90 dakikayı değerlendirdiği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin oynadığı futbola yönelik eleştirilere atıfta bulunarak, "Bu ülkedeki herkesi susturacağımızı çok fazla şey ispat edeceğimizi düşünüyorum" dedi.


GURUR DUYUYORUM 


Vitor Pereira, "Takımıma 1-2 ay öncesine oranla çok daha fazla güvendiğimi söyleyebilirim. Şu anda yaptığım işten gurur duyuyorum. Ortaya koyduğumuz çalışmayla takımımla gurur duyuyorum. Çok fazla ispatlayacağımız şey var. Bu ülkedeki herkesi susturacağımızı düşünüyorum. Bunu ben sadece yapmayacağım bunu takımım ve ben birlikte yapacağız. Sezon sonunda kimin güleceğini hep birlikte göreceğiz" açıklamasını yaparak Fenerbahçe'yi eleştirenleri utandıracaklarını aktardı. 


İYİ OYNAMAK ÇOK FAZLA POZİSYON BULMAK DEĞİL


Pereira, eleştirilere yönelik eleştirilerini, çarpıcı ifadelerle sürdürdü: "Bu ülkedeki insanların çoğunluğu iyi oynamayı fazla pozisyona girip ama rakibe de fazla pozisyon vermek olarak görüyor. Futbolu tenis maçı gibi görmüyorum. Böyle oynayan takımlara 'iyi oynuyor' deniliyor. Bana göre futbol pozisyon vermemek, oyunun çoğunu rakip alanda oynayıp baskı yapmaktır." 


TAKTİK VE KÜLTÜR EKSİKLİĞİ


Son olarak taraftarlara seslenen Pereira, "Benim için Türkiye'de oynanan bazı maçlar, organizasyonsuzluktur, taktik ve kültür eksikliğidir. Taraftarlarımızın bazen küçük tepkileri oldu. Ben de taraftar olsam belki ben de tepki verebilirdim. Sezon sonunda sorunun cevabını göreceğiz. Kimin güleceğini ve haklı olduğunu göreceğiz. Desteklerini sürdürsünler" çağrısında bulundu. 


KOCAMAN KUCAKLAŞMA!


Sarı-lacivertli takımı 2010-2013 yılları arası çalıştıran Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, 910 gün sonra Kadıköy'de maça çıktı. Fenerbahçe'yle hem futbolculuk hem de teknik direktörlük döneminde önemli başarılar kazanan Kocaman, Şükrü Saracoğlu Stadı'na bu sefer rakip olarak geldi. Karşılaşma öncesi başta Gökhan Gönül ve Mehmet Topal olmak üzere bazı Fenerbahçeli futbolcular, eski teknik direktörleri Aykut Kocaman'ın yanına gidip, sarılarak başarılar diledi. 


'ALEX'E SAYGI DUYULMALI'


AYKUT Kocaman, maç sonu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Alex arasında yaşanan gerilim hakkında ilginç yorumlar yaptı: "Bir tarafta Fenerbahçe Başkanı, diğer tarafta karakteriyle ilgili bir şey söyleme hakkına sahip değiliz ama taraftarın gözünde yüksek kalitede futbol sunmuş saygı duyulacak bir futbolcu. Polemiği artırmak istemiyorum. Bizim kültürümüz çatışma kültürü. Fenerbahçeliler olarak biz kendi değerlerimizi korumakta imtina ediyoruz. Bir tarafı haklı veya haksız göstermekten ziyade değerleri korumakta fayda olduğunu görüyorum."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...