Galatasaray Kerim Frei için İngiltere'de

Galatasaray Kerim Frei için İngiltere'de

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in uzun bir süredir transfer edilmesini istediği Kerim Frei için harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, Fulham ile pazarlıklara başladı.

22 Haziran'da yapılan seçimin ardından transfer için harekete geçen Galatasaray, bir yandan TFF'nin yabancı kararından geri adım atmasını beklerken diğer yandan da alternatif planlarını hazırlıyor. nbsp;Fatih Terim'in uzun bir süredir transfer edilmesini istediği Kerim Frei için harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, Fulham ile pazarlıklara başladı. 20 yaşındaki Frei'i transfer için ikna eden Galatasaray, Fulham ile bu haftaiçi bir görüşme daha yapacak ve talep edilen 4 milyon euroluk bonservis bedelini 2.5 milyon euroya çekmek için pazarlıklara başlayacak. nbsp;Londra temsilcisinin 4 mlyon euroluk bonservis bedelinde diretmesinin ardından transferde 'kesin' olarak vazgeçecek olan sarı-kırmızılı yönetim rotasını bu kez yerli piyasaya çevirecek. Frei transferini tamamlamak için büyük bir çaba sarfeden Galatasaray, transferi gündemde olan Jem Karacan için ise Reading'ten olumsuz yanıt aldı ve süreci askıya aldı.
DORTMUND VE BETİS DE VAR
Galatasaray'ın yanı sıra Almanya Bundesliga ve İspanya La Liga'dan da bazı teklifler aldığı bilinen Kerim Frei'nin en ciddi taliplerinin Borussia Dortmund ve Real Betis olduğu iddia edildi. Transfer sürecinde adı geçen takımlar, henüz Frei cephesine resmi bir teklif sunmasa da menajerler aracılığıyla yapılan görüşmelerin süresi her geçen gün artmaya başladı. Galatasaray ile daha önce yaptığı görüşmelerde '22 Haziran'ı bekle' cevabı alan Frei'nin sarı-kırmızılı formayı giymek için istekli belirtildi.
KİMLERE TEKLİF VAR?
Kerim Frei'nın olası transferinin yanı sıra Galatasaray'da yerli futbolcular Ceyhun Gülselam, Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan, Furkan Özçal ile kesin olarak yollar ayrılacak. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda takımdan gönderilmesi planlanan Ceyhun Gülselam ile Kayserispor ve Sivasspor'un, Sercan Yıldırım ile Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor'un, Yiğit Gökoğlan ile Kasımpaşa'nın ilgilendiği iddia ediliyor. (SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...