Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar!

Düzenleyen:
Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar!

SPOR Haberleri

Braga-Beşiktaş maçını yöneten Litvanyalı Gediminas Mazeika, maçın 44. dakikasında Jeremain Lens'e kırmızı kart gösterdi. Maçı anlatan spiker Yalçın Çetin, "Lens'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu birkaç açıdan izledik ama kırmızı kartlık bir hareket görünmüyor." dedi.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Braga ile karşılaştı. Estadio AXA Stadı'nda oynanan mücadeleyi Litvanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Gediminas Mazeika yönetti.

TARAFTARLARI ÇILGINA ÇEVİRDİ
Litvanyalı hakem maçın 44. dakikasında rakibine faul yapan Jeremain Lens'e kırmızı kart gösterdi. Futbol kurallarına göre sarı kart verilmesi gereken pozisyonda Lens'e direkt olarak kırmızı kart gösteren Mazeika, Beşiktaşlı taraftarları çıldırttı. Taraftarlar sosyal medyadan skandal karara tepki gösterdi.

YALÇIN ÇETİN DE KARARI ELEŞTİRDİ
Maçı beIN Sports'ta anlatan spiker Yalçın Çetin de "Lens'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu birkaç açıdan izledik ama kırmızı kartlık bir hareket görünmüyor." sözleriyle hakemi eleştirdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...