HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aykut Kocaman'ın hedefi Taylan Antalyalı

Düzenleyen: /
Aykut Kocaman'ın hedefi Taylan Antalyalı
Taylan Antalyalı, Aykut Kocaman, Haber

SPOR Haberleri

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray'da forma şansı bulamayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'yı kadrosunda görmek istiyor.

Ligde oldukça kötü bir ilk yarı geçiren Konyaspor, ara transfer dönemini oldukça hareketli geçirecek. En az 5-6 transfer yapmayı planlayan yeşil-beyazlılar'da anlaşılan ilk isim belli oldu. İç Anadolu ekibi, eski stoperi Jagos Vukovic ile el sıkıştı. 32 yaşındaki başarılı savunmacı ile Ocak ayında 1.5 senelik mukavele yapılması planlanıyor.

TAYLAN KİRALANACAK

Süper Lig kariyerinde toplam 87 maça çıkan 1.95'lik dev savunmacı, bu karşılaşmalarda 9 gollük hücum katkısı da sağlamıştı. Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor, devre arasında forvet, kanatlar ve orta sahaya mutlaka önemli oyuncular transfer edecek. Gündemdeki isimlerden biri de Galatasaraylı Taylan Antalyalı. Galatasaray'da forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu, devre arasında büyük ihtimalle kiralık olarak transfer edilecek. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...