Adanaspor, Manisaspor maçına hazır

/ Kaynak: AA
Adanaspor, Manisaspor maçına hazır

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, defans oyuncusu Veli Kızılkaya, takımda forma giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ligin 3'üncü haftasında sahasında Manisaspor ile karşılaşacak turuncu-beyazlılarda, cezası nedeniyle takımda yer alamayan Veli Kızılkaya, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, "Manisaspor karşılaşması ile cezam 3 maça inecek. Forma giymek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. Manisaspor maçında takım arkadaşlarına güvendiğini dile getiren Veli, "Ligdeki ilk üç puanımızı almak istiyoruz. Geçen hafta etkili futbol oynadık. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak lige verilen araya galibiyetle girmek istiyoruz. Sonrasında da kalan maçlarımızı düşünmek istiyoruz" diye konuştu. Adanaspor-Manisaspor karşılaşmasının bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre müsabakada kale arkası 5, maraton 10, kapalı alt 15, kapalı üst 20 liradan satışa sunulacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...