Cristiano Ronaldo'nun ikinci testi de pozitif çıktı

Düzenleyen:
Cristiano Ronaldo'nun ikinci testi de pozitif çıktı

SPOR Haberleri

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, ikinci koronavirüs testinin de pozitif çıkması nedeniyle Barcelona karşılaşmasında forma giyemeyecek.

13 Ekim'de koronavirüse yakalanan ve o tarihten bu yana evinde karantinada olan Cristiano Ronaldo'ya bir kötü haber daha geldi.

İkinci koronavirüs testi de pozitif çıkan 35 yaşındaki futbolcunun, 28 Ekim oynanacak Juventus-Barcelona karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

MESSİ'YLE UZUN SÜRE SONRA KARŞILAŞACAKTI

Real Madrid'den ayrıldıktan sonra ezeli rakibi Lionel Messi'yle hiç karşı karşıya gelemeyen Portekizli yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Barcelona mücadelesinde forma giyemeyeceği için yıkıldı.

Herhangi bir semptom göstermeyen ve evinde istirahat eden tecrübeli oyuncuya, önümüzdeki günlerde 3. kez test yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Messi, "Cristiano'yu özlüyorum" demişti.

İBHARİMOVİÇ GERİDE BIRAKTI

Serie A takımlarından Milan'ın İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic, 39 yaşında olmasına rağmen Covid-19 hastalığını kısa sürede atlatmış, ilk çıktığı karşılaşmada iki gol birden atmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...