Tarihi semtin taraftarları isyanda! Beylerbeyispor'da kongre çalışmaları

Düzenleyen:
Tarihi semtin taraftarları isyanda! Beylerbeyispor'da kongre çalışmaları

SPOR Haberleri

Beylerbeyispor taraftarları eski günlerini arıyor… Yeşil-kırmızılı ekibin taraftarlarından bir grup, semtin bütün sokaklarına Beylerbeyispor bayrakları asarken "Biz Türkiye'nin en eski semt takımıyız. Fakat takımımızı semtimizden uzaklaştırdılar hatta profesyonel ligden amatör lige küme düşürerek bizleri kırdılar. Beylerbeyispor semtin takımıdır ve bizlere layık olmalıdır" diyerek kongre istediler.

Önceki gün toplanan Beylerbeyispor'un eski yöneticileri Murat Yorulmaz, Ahmet Eraslan, Fuat Akın Mustafa Ünal, Başkan Mustafa Yazıcı'nın konuyla ilgili kesin kararını vermesini isterken "Beylerbeyinde yetişen gençlik kendi takımının altyapısında oynamak istiyor. Şimdi her şeyimizi alıp götürdüler. Başkan ve kim sorumlu ise semtimize gelip açıklama yapmalı. Bırakmak istiyor ise bizler gönül insanıyız, başkanlık yapacak çok insan var" dediler.  
Bu arada Beylerbeyispor Başkanı Mustafa Yazıcı ise yaşananları izlediğini belirterek yeni bir oluşum için çalışmalar başlattığını belirtti. Beylerbeyispor eski Başkanı Sinan Vardar konuyla ilgili sessiz kalırken kulübün gizli sponsoru Tahir Kıran'ın ise çıkış yolu bulmak için çalışacaklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...