Terim Luyindama'ya kızdı: Affedilecek gibi değil

Terim Luyindama'ya kızdı: Affedilecek gibi değil

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a 2-0 kaybedilen derbinin ardından Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "10 kişi kalmak böyle ağır bir sahada 40 dakika oynamak kolay değil. Rakibiniz güçlü bir rakip. Derbilerde eksik kalmayı hiçbir teknik adam istemez" derken, "İlk yarı Marcao'nun verdiği geri pası hariç ciddi tehlike yaşamadık. Ancak ön alanda çok başarılı olduğumuz söylenemez" sözlerini kullandı.

Kırmızı kart doğru
"Diagne'nin kırmızı kartı doğru. Kafayla gideceği yere ayakla giderse böyle olur" diyen Terim, "Oyunun en başında Luyindama geliyordu, o hata yaparak gol yedik. Oyunun en iyilerinden biriydi, ona üzüldüm. Aboubakar ile iyi oynadı. Ancak gollerdeki hata da affedilecek gibi değil. Muslera'yı büyük ihtimalle Denizlispor maçında oynatacağım" sözlerini kullandı.

TAYLAN İNANÇLI
Bu farkı kapatırız

∂ Galatasaray'ın ön liberosu Taylan Antalyalı, "İki takım da iyi mücadele etti. 11'e 11 iken istediğimiz pozisyonları da bulmuştuk. 11'e 10 oynamak kolay değil. Gol gelince bazı riskleri aldık ve maalesef puansız ayrıldık. G.Saray gibi oynarsak beş puan farkı kapatırız" açıklaması yaptı.

KARTAL'A DİŞ GEÇİREMİYOR
Aslan kazanamıyor

∂ Galatasaray, Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı son 6 derbide galibiyet elde edemedi. Sarı kırmızılı takım, rakibi karşısındaki son deplasman galibiyetini 2014-2015 sezonunda Olimpiyat Stadı'nda 2-0'lık skorla aldı. Sonrasındaki 6 maçta 5 mağlubiyet, bir beraberlik yaşadı.

ARDA UMUT SAÇTI
Yine lider olabiliriz

∂ Galatasaray Kaptanı Arda Turan, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Ufak hatalar büyük acılar çekmenize neden oluyor. Bunu unutmak zorundayız" derken, "Beşiktaş'ı da tebrik etmek lazım. İyi mücadele ettiler. 15-20 gün önce liderdik. 7 gün sonra yine lider olabiliriz" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...