Avcı’nın alacağı var

Avcı’nın alacağı var

SPOR Haberleri

Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar’a göre Trabzonspor ile Abdullah Hoca birleşmesinden başarı gelecek

Şampiyonluk anlamında bu sezonu da unutan ve yarınlara bakan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya güven tam. Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar, her sezon şampiyonluğa oynayan ama aynı zamanda ekonomisini de ön planda tutan bir anlayış içinde olduklarını belirterek “Bu düşünce ve anlayışımız doğru biçimde ilerledi. Ancak emeklerimizin karşılığını alırken kısmetsizlikler yaşadık. Sakatlıklar ve pandemi süreci bizi çok olumsuz etkiledi” diye konuştu.

Beşiktaş ödeme yapacak
Bayraktar “Süper Lig'de yarışın içindeyiz, yine taraftarlarımızın mutluluğu ve gururu için mücadele ediyoruz. Bazen insanların ve kurumların futboldan, özellikle Türk futbolundan manevi olarak alacakları olur. Trabzonspor'un da Sayın Abdullah Avcı'nın da Türk futbolundan alacağı var. Ben başarının geleceğine inanıyorum” dedi. Öte yandan TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'ın Abdullah Avcı'ya 17,8 milyon TL ödemesine hükmetti. Siyah beyazlılar Tahkim'e başvuracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...