Seriyi bozma vakti

Seriyi bozma vakti

SPOR Haberleri

Zirve yarışından kopan ve son haftaların sessiz Fırtına’sı, Avrupa hedefini kalan haftalara taşımak adına kazanmak mecburiyetinde

Zirveden kopan ancak Avrupa kupalarına katılım için sıralamaya önem veren Trabzonspor, bugün evinde Atakaş Hatayspor'u misafir edecek. Son üç maçından beraberlikle ayrılan bordo mavililer bugünkü mücadelede hücumda da söz sahibi olma düşüncesinde. Sakat Yunus Mallı ile kart cezalısı Vitor Hugo’dan yoksun Karadeniz ekibinde bazı oyuncuların durumu Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya bağlı.

Karar aşaması
Çaykur Rizespor maçında sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Nwakaeme’nin takıma dönmesi beklenirken hafta içinde sakatlığından dolayı takımdan ayrı çalışan Ekuban'ın durumu belirsiz. Uzun bir sakatlık döneminin ardından takımla taktik çalışmalara katılan Abdülkadir Ömür ise büyük oranda yedek soyunacak. Son 3 maçta forma giyemeyen Benik Afobe konusunda da karar Abdullah Hoca’ya ait.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...