Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Birlik kampı

Birlik kampı

SPOR Haberleri

Enerjisi ve takıma kazandırdığı puanlarla şampiyonluk umutlarını yeşerten Emre Belözoğlu, takımın kenetlendiğini göstermek adına sakat ve cezalı oyuncuları da Antalya'ya götürdü

Emre Belözoğlu'nun gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan ve Erol Bulut dönemine küllenen şampiyonluk umutları yeniden alevlenen Fenerbahçe, zorlu Alanyaspor maçı öncesi inzivaya çekildi. Bir gün önceden Antalya'ya giden ve burada kampa giren sarı lacivertliler, iki gün boyunca hem maça hem de şampiyonluk yarışına odaklanacak. Enerjisi, hırsı ve taktiksel başarısıyla takımın yükselişinde büyük rol oynayan teknik direktör Emre Belözoğlu, ameliyat geçiren Altay Bayındır, uzun süredir takımda olmayan Diego Perotti ve Sadık Çiftpınar dışındaki oyuncuları kampa götürdü.

Mesut da kafilede
Belözoğlu, sakatlığı bulunan Nazım Sangare ve cezalı olan İrfan Can Kahveci'yi de kafileye dâhil etti. Ayrıca uzun süredir takımdan ayrı kalan Mesut Özil de kamp kadrosunda yer aldı. İyileştikten sonra son iki maçta kadroda olmayan Mesut Özil'in, Alanyaspor maçında oyunun gidişatına göre forma giyebileceği belirtildi. Mesut, maç kadrosuna alınması durumunda 57 gün sonra sahalara dönmüş olacak. Fenerbahçe'nin kalabalık bir kadroyla kampa girmesi takımdaki kenetlenmenin bir işareti olarak gösterilirken Belözoğlu, oyuncularına rakip analizlerini gösterecek.

Keyifler yerinde
F.Bahçe kafilesi, dün öğle saatlerinde Antalya'ya vardı.. Belek'te kalacak olan sarı lacivertliler iki gün boyunca burada çalıştıktan sonra maç günü Alanya'ya geçecek. Teknik Direktör Emre Belözoğlu, havaalanında kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocukları sevdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

MERT HAKAN ÇOK İSTİYOR
Hedef ay yıldız

∂ Son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken Mert Hakan Yandaş'ın hedefi EURO 2020'de ay yıldızlı formayı giymek. Sezon sonuna kadar formayı bırakmamaya kararlı olan 26 yaşındaki futbolcu Şenol Güneş'in de gözüne girip şampiyonada yer almak istiyor.

Emre Hoca'yla değiştik
Emre Belözoğlu ile birlikte en uçta oynayan ve gollerini sıralayan Enner Valencia, "Erol Hoca'yla farklı bir formasyonda oynuyorduk. Emre Belözoğlu'yla beraber büyük bir kulübe layık olmaya çalışıyoruz'' vurgusu yaparken, "Şu anda kaleye daha yakın olduğum bir pozisyondayım, bu da skora daha fazla katkıda bulunmama sebep oldu. O bölgede oynamayı seviyorum. Buraya alıştım diyebilirim'' ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...