Savunmaya NKoulou

Savunmaya NKoulou

SPOR Haberleri

Torino ile mukavelesi bitecek 31 yaşındaki Kamerunlu stoperin bordo mavililere yakın olduğu yazıldı

Ligdeki dördüncülüğünü garantileyen ve Avrupa biletini bitime iki maç kala cebine koyan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’da transfer hareketliliği erken başladı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, iki yabancı oyuncuyla prensipte anlaşma sağladıklarını bir defa daha tekrar ederken bir başka transfer iddiası da İtalya’dan geldi. Hücum oyuncularına ağırlık veren bordo mavililer için yazılan isim ise tecrübeli bir savunmacı...

Gezgin stoper
İtalyan pazarına yönelen ve Bruno Peres ile söz kesen Karadeniz ekibi, La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Torino ile mukavelesi bitecek olan Nicolas NKoulou ile ilgileniyor. 31 yaşındaki Kamerunlu stoperin en büyük talibinin Trabzonspor olduğu belirtiliyor. Bonservisi elinde olacak oyuncunun da Fırtına’ya sıcak baktığı vurgulanıyor. Piyasa değeri 7 milyon avro olan NKoulou’nun kariyerinde Kadji Sports, Monaco, Marsilya ve Lyon var.

AHMET AĞAOĞLU:
Trabzonspor ruhuna yakıştı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu sezonun özetini çıkardı: Bu sezon Covid-19 salgını, sakatlıklar ve benzeri sorunlar hepimizi çok yordu. Zor durumlara rağmen futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve çalışanlarımız yan yana durduk. Trabzonspor ruhuna yakışır bir mücadele örneği sergiledik.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...