Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cengiz: Terim sanki üst başkan!

Cengiz: Terim sanki üst başkan!

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Cengiz, “Fatih Hoca ile konuşmadık. Onun bizi gördüğü pozisyon itibarıyla bize öyle bir bakış açısı var. Ey Fatih Terim, sen genel kurula hakaret ediyorsun ” dedi. Fatih Terim’le devam etmeyeceğini söyleyen Başkan Mustafa Cengiz “Ben onun düşmanıymışım. Tek şartım var Fatih Terim çıkar benden özür dilerse o zaman görüşebiliriz” ifadelerini kullandı.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, genel kurul öncesi açtı ağzını, yumdu gözünü… Daha önce yazılı açıklama yaparak “Mevcut şartlarda aday olmayı düşünmediğini” söyleyen Cengiz yeniden aday olmayacağını yinelese de Fatih Terim ile devam etmeyeceğini söyledi. Ligin son maçının ardından Fatih Terim’in “Basınla, te-levizyonlarla, TFF ve kurullarıyla, bir de içeriyle uğraştık” sözlerine yönelik Fatih Terim’e ağır bir şekilde yüklenen Cengiz’in 2,5 saate yakın süren basın toplantısında öne çıkan sözleri şöyle:

BEN DÜŞMANMIŞIM!
∂ “Ben Fatih Terim’e ‘Bodrum’a, ABD’ye giderken uçak bilet paralarını kulübe ödettiriyor’ diye bir şey demedim, yanlış anlatmışlar… Fatih Terim kendini üst başkan gibi görüyor, biz sadece tedarikçiyiz! Başkan olacaklara şimdiden söylüyorum. Ceplerini hazırlasınlar. Hem yargıç hem savcı hem de basın sözcüsü olur hüküm verirseniz olmaz. Yahu aç bir sor. Arama yok, hüküm var. Ben olduğum sürece asla sözleşme uzatmam. Ben onun düşmanıymışım. Tek şartım var Fatih Terim çıkar özür dilerse o zaman görüşebiliriz…”

HEP AYAR ÇEKİYOR
∂ “Fatih Hoca bir kere olsun bana geçmiş olsuna gelmedi. Oğlumu aramış, ‘Onun için oynayacağız’ diye. Sekiz kere yenildik. Dedim benim için oynamasınlar!.. Bize de yazdılar bütün yetkileri Terim’e bırakın diye. Tamam, yetkileri bıraktık. Alacak mı kefaletleri üzerine? Ey Fatih Terim, sen Genel Kurula hakaret ediyorsun. Sen bizi sadece Genel Kurula havale edersin. Senin başka yetkin yok! Sadece bana ayar çekmiyor ‘Onursal Başkan’ımız, gelecek adaylara da ‘paranız varsa gelin’ diyor. Onlar da Terim’le çalışacaklarını deklare ediyor!

BANA ACIYANA ACIRIM
Başkan, yayın bittikten sonra tekrar muhabirlerin karşısına geldi. Mustafa Cengiz, “Benim isteğim Galatasaray Başkanı iken ölmek, inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim” sözleriyle adaylık için kesin kararlı olduğunu ortaya koydu. Geceyi hastanede geçirdiğini de söyleyen Cengiz “Her gün tedaviye gidiyorum. ‘Başkan kendini acındırıyor’ diyorlar. Şerefsizim, bana acıyana acırım” ifadelerini kullandı.

CENGİZ'DEN İNCİLER

∂ “Futbolculara bir tek nisan ayı borcu var. Takımda iki kişi problemdi. Birini ihraç ettik. Yönetime hakaret etti, kötü oynadığı için etmedik.”
∂ “Tarihin en iyi UEFA savunmasını yaptık. Adamlar 70 yaşın üstünde, 3,5 saat bizi dinledi. Yapılandırma yaptılar, dört yıl katılma izni verdiler.”
∂ “Yalıkavak’taki yazlığımızı sattık. Hanım onu duymuş, bozulmuş. ‘Hani üstüme yapacaktın’ dedi. ‘Evlenme programında evlenseydik yapardım’ dedim.”
∂ “Ben o adayların yerinde olsam, ‘Sen kimsin?’ derim. Tam tersine bütün adaylar yazılı bildiriyle tüm yetkilerin Terim’e verilmesini istiyor. Olacak şey değil.”
∂ “Forvet yoktu, defans yoktu falan, sürekli bahaneler. Forvet yoktu en çok golü attık. Defans yoktu, en az golü yedik. O zaman nasıl oluyor bu?”
∂ “393 milyon ben, Abdurrahim Bey 228, Yusuf Bey 165 milyon TL şahsi kefalet vermişiz toplam. Kulüp kefaletlerinde de bizim imzalarımız var.”
∂ “Başkanına küfreden, saldıran bir taraftar kitlesi Galatasaray’ı yüceltmez, batırır ve bitirir. Çoğunluğunun rakip takım trollerinin olduğunu biliyoruz.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...