Falcao ve Feghouli yol ayrımında

Düzenleyen:
Falcao ve Feghouli yol ayrımında

SPOR Haberleri

Toplam maliyetleri yaklaşık 9 milyon avroyu bulan ve bir sezon daha sözleşmeleri olan ikili için “Zarardan kâr” düşüncesi hâkim

Yüksek maliyetler
G.Saray camiasında nefesler tutulmuş 19 Haziran’da kulübün yeni başkanı kim olacak sorunun cevabı beklenirken, mevcut yönetim Terim’in transfer listesine göre hamlelerini sürdürüyor. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk ile anlaşan sarı kırmızılılar, sözleşmesinin sonuna gelen isimlerle de görüşmelerini sürdürürken sıra yolların ayrılması düşünüldüğü oyunculara geldi. Liste başında ise Falcao ve Feghouli var. İki isimin maliyeti bonuslar hariç toplam 8 milyon 850 bin avroyu buluyor. 

Zarardan kâr
İkili bu sezon beklentilerin çok altında kalınca ayrılık ihtimali çok daha güçlendi. Daha önceden Falcao ve Feghouli’den gelebilecek bonservis hesapları yapılırken şu anda ‘zararın neresinden dönülürse kârdır’ noktasına gelindi. Ancak hem Feghouli hem de Falcao teklifleri hiç düşünmeden reddediyor ve kontratlarını İstanbul’da tamamlamayı hedefliyor. Yönetim ise yeni sezon planlamasında düşünülmeyen ikilinin ayrılıkları durumunda bonservisinde kolaylık sağlanacağını belirtiyor. 

BAŞKAN ADAYLARI TOPLANDI
Birleşmeye ret çıktı

G.Saray’da seçim yaklaşırken ağır toplar dün toplandı. Ünal Aysal yönetiminde yapılan toplantıda İzzettin Doğan, Adnan Öztürk, İnan Kıraç gibi isimlerin yer aldığı ve adaylar Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu’nun davet edildiği öğrenildi. Birleşme önerisine iki adayın da olumlu yaklaşmadığı gelen haberler arasında. Bu arada SportifA.Ş yönetim kurulu üyesi Maruf Güneş istifa etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...