Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan Kaan ve Kenan atağı

Galatasaray'dan Kaan ve Kenan atağı

SPOR Haberleri

Terim göreve devam edecekmiş gibi hareket eden sarı kırmızılılarda bonservisi elinde olan Kenan Karaman için zemin hazırlandı. Sassuolo’da ter döken Kaan Ayhan için de nabız yoklanacak

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da bir yanda seçim hazırlığı var diğer tarafta ise yeni sezon için kadro hazırlığı. Fatih Terim’in göreve devam edip etmeyeceği sarı kırmızılıların en çok merak ettiği konuların başında yer alsa da neredeyse bütün adayların devam etmeyi düşündüğü tecrübeli teknik adam, kulübü zorda bırakmayacak çalışmalar içerisinde. Ki, onun transfer raporu yeni sezon öncesi çok büyük önem taşıyor. Bu bağlamda yerli pazarının değerli isimlerinden Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara ile söz kesen (ki iki isim bireysel olarak idmanlara erken başladı) Cimbom’un yeni hedefinde ise millî futbolcular bulunuyor.

İKİ İSME TEPKİ
Adaylıktan çekilin çağrısı

∂ Galatasaray’da sular durulmuyor. Kongre üyeleri sosyal medya üzerinden 7 Mayıs’tan sonra liste veren adaylara (Yiğit Şardan ve İbrahim Özdemir) seslenip tüzüğe uygun Galatasaraylılık duruşuyla seçimden çekilmelerini istiyor.

ŞİMDİLİK TATİL...
Falcao Miami’de

∂ Yüksek maliyeti ve yaşadığı sık sakatlıklar sebebiyle Galatasaray’da Radamel Falcao ile yolların ayrılması için çözüm yolları düşünülüyor. Daha önce Inter Miami’den gelen teklifi kabul etmeyen yıldız isim ise şu sıralarda ailesiyle Miami’de tatil yapıyor. Falcao’nun bu süre içerisinde Amerikan ekibiyle de bir görüşme yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...