Yönetim gidiyor, teknik direktör yok: Kriz sarayı

Düzenleyen:
Yönetim gidiyor, teknik direktör yok: Kriz sarayı

SPOR Haberleri

19 Haziran’da seçime hazırlanan sarı kırmızılılarda Fatih Terim’in hazırladığı transfer raporuna göre Onyekuru’nun ve Halil Dervişoğlu’nun alınması bu şartlarda çok zor

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da yeni başkanın kim olacağı, buna bağlı olarak da teknik direktör Fatih Terim’in görevine devam edip etmeyeceği 19 Haziran’da cevap bulacak. Ama tecrübeli teknik adam sözleşmesinin bitmesinin ardından hem yeni sezonda da takımın başında olacakmış gibi hem de başka bir hocanın getirilmesi ihtimaline karşı hazırlık yapıp transfer listesini bırakarak tatile çıktı. Terim’in listesi iki adımdan oluşurken önceliklerini acil ihtiyaçlardan belirledi. Daha sonraki durum ise Avrupa’da ki gidişata göre şekillenecek. 

ONYEKURU LİSTE BAŞI
Yönetim cephesi ise görevinin devretmeye hazırlanırken yüksek maliyetli imzalardan kaçınması ise işleri âdeta çıkmaza sokuyor. Fatih Hoca’nın listesinin başında üçüncü defa parçalı formayı giyen Onyekuru’nun alınması var. Nijeryalı için opsiyonun kullanılması için 11 Haziran’a kadar 4 milyon 350 bin avro ödenmesi gerekiyor. Ayrıca Terim uzun süredir Halil Dervişoğlu’nun da satın alınması için ısrarcı olsa da yönetim bu işi sonraki gelecek başkana bıraktı. Bu arada oyuncunun kulübü Brentford, Premier Lig’e yükseldi, transfer işi zorlaştı.

Yönetim gidiyor, teknik direktör yok: Kriz sarayı

SÖZLEŞMELERİ SONA ERDİ
12 aslan özgür

Dün itibarıyla Galatasaray’da birçok oyuncu sözleşmesini tamamlayarak serbest kaldı. İç transfer de Marcao ile sözleşme uzatan sarı kırmızılılar, Ömer Bayram ve Emre Akbaba ile de anlaşmak üzere. Ancak kiralıkların geri dönmesi ve diğer isimlerle masaya henüz oturulmaması Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesi kadrosun ciddi olarak azalması tehlikesini ortaya çıkarttı. 
Serbest kalanlar: Ryan Donk, Arda Turan, Martin Linnes, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Emre Akbaba, Şener Özbayraklı, Gedson Fernandes (K), Oghenekaro Etebo (K), Henry Onyekuru (K), Halil Dervişoğlu (K), Marcelo Saracchi (K)

DÖRDÜNCÜ DÖNEM DE BİTTİ
Terim veda etti

Dördüncü dönem de sona erdi. Dün itibariyle Fatih Terim’in Galatasaray ile sözleşmesi bitti. Mustafa Cengiz’in ‘Terim ile çalışmayı düşünmüyorum’ açıklaması ve Fatih Hoca yeni gelecek yönetimin elini rahatlatmak için seçim sonuçlarını beklemek üzere görevinden ayrıldı. Hafta boyunca Florya’da yeni sezonu planlayan ve kendisine tahsis edilen iki aracı da yollayan Terim dün Bodrum’a gitti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...