Ümit Özat'tan şaşırtan Emre Belözoğlu paylaşımı

Düzenleyen:
Ümit Özat'tan şaşırtan Emre Belözoğlu paylaşımı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ile yollarını ayırmasının ardından Ümit Özat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla genç teknik hocaya destek çıktı. Özat, Belözoğlu için "Bu sene de devam etmeliydi" ifadesini kullandı.

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve kaptanlık pazubandını takan Ümit Özat'tan Emre Belözoğlu'na destek mesajı geldi. Bir süre önce Belözoğlu için ağır sözler söyleyen ve ithamlarda bulunan teknik direktör, yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı.

"TAKIMI EN İYİ O TANIYOR"

Sarı lacivertli takımın eski kaptanı, yaptığı paylaşımda Ali Koç'un kararının doğru olmadığını savunarak, Belözoğlu'nun takımın başında kalması gerektiğini savundu. Özat, paylaşımında "Bir adamı seversiniz, sevmezsiniz ama Fenerbahçe'nin hocası olarak görevine bu sene de devam etmeliydi" ifadelerini kullanarak, "Takımı en iyi o tanıyor" dedi.

Ümit Özat'tan şaşırtan Emre Belözoğlu paylaşımı

ÜMİT ÖZAT NE DEMİŞTİ?

Özat, Mart ayında çok konuşulan açıklamalarda bulunmuş, Emre Belözoğlu hakkında "Kendi kapının önüne bak FETÖ'nün nerede olduğunu görürsün. Bunu herkes biliyor. Üç maymunu oynamanın bir anlamı var mı?" şeklinde konuşmuştu. Bu sözlerin ardından sarı lacivertli kulüp bir açıklama yayınlayarak, Özat’ın 2018’den bu yana yaptığı açıklamaların ne anlam taşıdığına dikkat çekerek, "Bu kez sınırını ve haddini fazlasıyla aşmıştır" ifadelerine yer vermişti.

Ümit Özat ayrıca, Süper Lig'in son haftalrında oynanan ve golsüz beraberlikle biten Alanyaspor-Fenerbahçe maçında Belözoğlu'nun Valencia'nın yerine Tisserand'ı oyuna sokması üzerine, "90'da Osasuna forvet çıkarıp defans sokuyor oyuna. Nereden nereye..." yazmıştı.

BELÖZOĞLU: KÜÇÜK HESAPLARIN İÇİNDE OLMAYACAĞIM

Emre Belözoğlu, yayınladığı mesajla kulüpteki resmi görevlerinden ayrıldığını açıkladı. Belözoğlu, mesajında "Ayrılık sürecime dair, kulübümüzü, tüm sezon defalarca gördüğümüz gibi, olmayacak senaryolarla yıpratmak isteyenler mutlaka çıkacaktır. Son maçımızdan bu güne kadar, ismimi doğrudan hedef alarak yapılan bazı planlı saldırılar karşısında özellikle sessiz kaldım. Bunun sebebi Fenerbahçe’me olan saygı ve sevgimdir. Başkanımız ile dostluğumuz, birbirimize duyduğumuz güven ve saygı, bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir" dedi. "Bana verilen her görevi kulübümün menfaatlerini düşünerek, var gücümle yerine getirmeye çalıştım" diyen Belözoğlu, "Buna karşın, ne yazıktır ki koskoca bir çınarı kendi hesapları için kullanmaya çalışan kısır zihniyetleri de gördüm, Kimin ne hesabı olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak ben bugün de yine küçük hesapların içinde olmayacağım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...