Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sevgiden ayrılığa

Düzenleyen:
Sevgiden ayrılığa

SPOR Haberleri

Abdurrahim Albayrak’ın listesine girdiği Yiğit Şardan ve ekibinin Fatih Terim’e olan tavrı camiada tepki çekiyor.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da 19 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurulun heyecanı sürüyor. 10 günden az süre sonra sarı kırmızılıların 39. başkanı olmak için beş aday oylanacak. Her aday kendini favori olarak görüyor ama camia içinde ise farklı sesler yükseliyor. 29 Mayıs’ta yapılması planlanan ancak pandemi sebebiyle iptal edilen seçimlerde adaylığını koymayan ancak daha sonra belirlenen tarihte koltuğa talip olan Yiğit Şardan’a bu konuda tepkiler var. Ayrıca Şardan, Abdurrahim Albayrak tercihinden de kan kaybediyor.

YENİ HOCA ARANIYOR
Fatih Terim ile yakın ilişkileriyle bilinen Albayrak ise şimdilerde Şardan’ın Terim ile çalışmayı düşünmemesinden dolayı yeni hoca arayışında. Bir döneme damgasını vuran “I Love You Hoca’m” cümlesinden gelinen bu günlerin yanı sıra Şardan’ın, Mustafa Cengiz yönetiminin devamı gibi gözükmesi de sarı kırmızılı genel kuralda endişeye sebep oluyor. Ayrıca Şardan’ın daha önce Galatasaray kulübünü icraya vermesinin tekrar gündeme taşınması da bir diğer eksi olarak ön plana çıkıyor.

ASLAN'DAN ŞEHİR'E GEÇTİ
Mukavelesinin sora ermesinin ardından Galatasaray'a veda eden Şener Özbayraklı, Medipol Başakşehir ile iki yıllık sözleşme yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...