Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekuban'dan yönetime: Bırakın gideyim!

Ekuban'dan yönetime: Bırakın gideyim!

SPOR Haberleri

Fransa’dan da talibi olan bordo mavili oyuncu, nişanlısından dolayı İtalya’yı istiyor. En güçlü adaylar Fiorentina, Sampdoria ve Genoa.

Karadeniz’den bir yıldız daya uçmaya hazırlanıyor. Her dönem bir oyuncuyu Avrupa’ya pazarlayan Trabzonspor, bu sezon da iki ismi birden gönderecek gibi görünüyor. Ki onlardan ilki şu anda EURO 2020’de A Millî Takım formasını giyen Uğurcan Çakır. Diğeri de ciddi talipleri olan Ekuban. Bordo mavili forma altında kariyerinin en iyi dönemlerini çıkaran Ganalı oyuncu için Fransa ve İtalyan kulüpleri devrede.

Bir yılı daha var
Nişanlısıyla şu anda İtalya’da bulunan Ekuban’ın gönlünde geçen lig ise İtalya. Bu konuda en istekli kulüpler ise Fiorentina, Sampdoria ve Genoa. Ayrıca Fransa’dan da St. Etienne, hücum oyuncusu için devrede. Ağaoğlu yönetimi ise şu anda güncel piyasa değeri 7 milyon avro alan Ekuban’ı en düşük 5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında vermek istiyor. Ekuban’ın bir sezon daha mukavelesi bulunuyor.

TATİL İÇİN GELDİ
Pereira’dan Trabzon turu

Bir dönem Trabzonspor forması giyen ve kaptanlığa kadar yükselip devre arasında Sporting’e giden Joao Pereira, Trabzon’u unutamıyor. Tatil için ailesiyle beraber Karadeniz’e gelen Portekizli isim dostlarını da unutmadı ve onlara forma (Sporting) jestinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...