Forvet parası Yazıcı'dan

Forvet parası Yazıcı'dan

SPOR Haberleri

Fransa şampiyonu Lille, millî oyuncunun bonservis bedelini 35 milyon avro olarak belirledi. Yusuf satılırsa, kârın yüzde 20’sini Trabzon alacak

Trabzonspor’da yıldızı parladıktan sonra Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’e 17,5 milyon avroya transfer olan Yusuf Yazıcı, eski kulübüne kazandırmaya devam edecek. Ligi şampiyon olarak bitiren Lille, başarıda büyük payı bulunan Yusuf Yazıcı’nın bonservis bedelini 35 milyon avro olarak belirledi. Yusuf, astronomik fiyatlara başka bir takıma transfer olursa bundan Trabzonspor da kârlı çıkacak.

Milan’ın hedefinde
İtalyan devi Milan, Hakan Çalhanoğlu’nun boşluğunu Yusuf Yazıcı ile doldurmak istiyor. Ayrıca İspanyol ekibi Sevilla da Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor. İtalyan basınında yıldız futbolcu için telaffuz edilen rakam ise 35 milyon avro civarında. Bu transfer gerçekleşirse Lille Kulübü, elde ettiği kârın yüzde 20’sini Trabzonspor’a ödeyecek. Bordo mavililer de forvet transferi için kaynak bulmuş olacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...