HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Djokovic'in 'altın-slam' hayal oldu

Düzenleyen: /
Djokovic'in 'altın-slam' hayal oldu
Tokyo 2020, Altın-slam, Novak, Djokovic, Haber

SPOR Haberleri

Djokovic, bu yıl Avustralya Açık, Fransa Açık (Roland Garros) ve Wimbledon'ı kazanmıştı, tecrübeli sporcu Tokyo 2020'de yarı finalde elenince "altın-slam" yapma ihtimali ortandan kalmış oldu.

Tecrübeli Sırp sporcu Novak Djokovic, altın-slam hayalini Tokyo'da bıraktı. Sırasıyla Avustralya Açık, Fransa Açık (Roland Garros) ve Wimbledon'ı kazanan Djokovic'in, Tokyo 2020'de yarı finalde elenmesiyle "altın-slam" şansı kalmadı.

3 BÜYÜK TURNUVAYI KAZANDI
Bu yıl Avustralya Açık, Fransa Açık (Roland Garros) ve Wimbledon'da şampiyonluğa ulaşarak 3 büyük turnuvayı da kazanan Djokovic, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na altın madalya hedefiyle geldi.

Tecrübeli sporcu, Tokyo 2020'de şampiyon olması durumunda 2021'in son büyük tenis turnuvası Amerika Açık'ı da alarak tarihte "altın-slam" yapabilen ilk ve tek erkek tenisçi olmayı istiyordu. Ancak olimpiyatta yarı finalde Alman Alexander Zverev'e mağlup olan Djokovic'in bu hayali suya düştü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...