HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ebrar Karakurt: Türk halkının ümidi olmaya çalışıyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ebrar Karakurt: Türk halkının ümidi olmaya çalışıyoruz
Ebrar Karakurt, Filenin Sultanları, Voleybol, Haber

SPOR Haberleri  / AA

Tokyo Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükselmeyi garantileyen Filenin Sultanları'nın başarılı oyuncusu Ebrar Karakurt, "Biz burada Türk halkının ümidi olmaya çalışıyoruz. Umarım bunu da başarabiliyoruzdur" dedi.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Arjantin'i 3-0 yenerek son 8 biletini aldıkları maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki yangın felaketini üzüntüyle takip ettiklerini anlatan Ebrar "Biz burada Türk halkının ümidi olmaya çalışıyoruz. Umarım bunu da başarabiliyoruzdur. Türkiye'nin zor günler geçirdiğinin farkındayız. Onları bir nebze de olsa mutlu etmeye çalışıyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, biz onların umudu olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"UMARIM DAHA GÜZEL ŞEYLER DE BAŞARACAĞIZ"

Çeyrek finale çıkmanın önemine dikkati çeken Ebrar, "Bugün kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Kaybetmemiz durumunda çeyrek finale çıkmamız zorlaşacaktı. Olimpiyatlarda ilk kez çeyrek finaldeyiz ve çok mutluyuz. Umarım daha güzel şeyler de başaracağız. Hepimiz heyecanlıyız." yorumunda bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...