Adana'da Balotelli coşkusu: Birbirlerini ezdiler

Düzenleyen:
Adana'da Balotelli coşkusu: Birbirlerini ezdiler

SPOR Haberleri

Adana Demirspor taraftarı, yeni transfer Balotelli'ye coşkulu bir karşılama hazırlayıp, ünlü yıldıza yaklaşabilmek için birbirlerini ezdiler.

Transferiyle Süper Lig'de bomba etkisi yapan Mario Bolatelli, Adana'ya geldi. Adana Demirspor taraftarı coşkulu bir havayla yıldız futbolcuyu karşıladı. Balotelli'ye dokunmak isteyen Demirspor taraftarı, bu uğurda birbirini ezip geçti.

Adana'da Balotelli coşkusu: Birbirlerini ezdiler

HAVALİMANINA AKIN ETTİLER
Adana Demirspor
’un yeni transferlerinden İtalyan golcü Mario Balotelli'nin Adana’ya gelişi ile çok sayıda Adana Demirsporlu taraftarlar Adana Havaalanı'na akın etti. Mario Balotelli’nin uçağının inmesiyle birlikte taraftalar tezahürat etmeye başladı.

BALOTELLİ YARIŞI
Mario Balotelli’nin havaalanından çıkmasıyla birlikte Adana Demirsporlu taraftarların tezahüratları arttı. Güvenlik güçlerinin önlemine rağmen taraftarlar İtalyan yıldıza dokunabilmek için birbirleriyle yarıştı.
Balotelli yoğun taraftar grubunun içerisinden geçerek kulüp yöneticileriyle birlikte araca binerek havaalanından ayrıldı. Taraftarlar meşale yakarak Balotelli’nin olduğu aracı uzun süre takip etti.

Adana'da Balotelli coşkusu: Birbirlerini ezdiler

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...