Haydi tura çıkalım

Düzenleyen:
Haydi tura çıkalım

SPOR Haberleri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde ter dökecek. Trabzonspor ve Sivasspor ise Konferans Ligi üçüncü elemesinde sahne alacak

G.SARAY-ST. JOHNSTONE
PLAY-OFF'A DOĞRU

Futbolda Türk günü! Avrupa kupalarının iki farklı kategorisinde üç farklı imtihanımız var. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turunda Galatasaray, bugün İstanbul’da İskoç ekibi St. Johnstone’u misafir edecek ve haftaya oynanacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Eğer sarı kırmızılılar bu turu geçerse play-off turunda Randers ile karşılaşacak.
STAT: Başakşehir
HAKEM: Sandro Scharer (İsviçre)
SAAT: 21.00 YAYIN: D Smart Spor

TRABZONSPOR-MOLDE
FIRTINA ÇIKSIN

Geçelim bu sezon uygulamaya geçen UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerine… Üçüncü eleme turundaki temsilcimiz Trabzonspor, Norveç ekibi Molde ile sahasında karşılaşacak.  Önümüzdeki hafta oynanacak rövanş öncesi iç saha avantajını kullanmak isteyen Fırtına turu geçerse play-off etabında İtalyan temsilcisi Roma ile karşı karşıya gelecek.
STAT: Medical Park
HAKEM: Harm Osmers (Alman)
SAAT: 20.30  YAYIN: A Spor

D. BATUM-SİVASSPOR
AVANTAJ ARIYOR

Ve Sivasspor… Rıza Çalımbay yönetimindeki Yiğidolar, Trabzonspor gibi Konferans Ligi 3. elemesinde Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum ile deplasmanda oynayacak. Öncelik tabii ki galibiyet ama beraberlik de rövanş için avantaj demek. Kırmızı beyazlılar bu turu geçerse play-off bölümünde L.Plovdin-Kopenhag eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
STAT: Batum
HAKEM: İrfan Peljto (Bosna)
SAAT: 19.00 YAYIN: TRT Spor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...