Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mutlu Nelsson

Mutlu Nelsson

SPOR Haberleri

Luyindama’nın yerine futbolcu bakan sarı kırmızılılar 22 yaşındaki Victor Nelsson için Kopenhag’a 7 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek

Yalımcan Sarpyel

Transferdeki bakış açısını değiştirip Teknik Direktör Fatih Terim’in anlayışına göre ‘kariyere değil geleceğe yatırım yapan’ Galatasaray, savunmasını da gençleştiriyor. Luyindama’nın performansından memnun olmayan sarı kırmızılılar aradığı ismi Danimarka’da buldu. Kopenhag’ın 22 yaşındaki yıldız adayı Victor Nelsson transferi büyük oranda bitti. Galatasaray, oyuncu için Danimarka ekibine taksitler halinde 7 milyon avro ödeyecek.

Luyindama gidiyor
22 yaşındaki futbolcuyla da beş yıllık sözleşme yapılacak. Ki yıllık ücreti de 800 bin avro civarında  olacak. Victor Nelsson’un bu hafta içinde İstanbul’a gelmesi ve sağlık kontrolünün ardından resmî imzayı atması bekleniyor. Victor Nelsson da Cicaldau gibi Avrupa Kupası elemelerinde forma giydiği için Galatasaray’da grup maçlarına kadar süre alamayacak. Bu arada genç stoperin gelmesinin ardından Luyindama ile yollar ayrılacak.   

Psikolojik destek vakti
PSV mağlubiyetleri sonrası Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Galatasaray aynı kâbusu UEFA’da da görmek istemiyor. St. Johnstone ile İstanbul’da 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılarda Fatih Terim takımını ikinci maça mental olarak da hazırlamak için sık sık öğrenciliyle konuşmalar yapıyor. Tecrübeli teknik adam İskoçya’da rövanşta bireysel hata istemediğinin altını çizerken kendi oyunlarını sahaya yansıtıp turu geçecek güçte olduklarını vurguluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...