Gürültülü ayrılık

Gürültülü ayrılık

SPOR Haberleri

İstanbul ekibi TFF'nin ceza vermesini beklediği genç teknik adamın sözleşmesini feshetti. Erzurumspor, Kasımpaşa ve Karagümrük'ün ligden düşürülmesini istedi.

Kasımpaşa dün Şenol Can ile yollarını ayırdı. Perde arkasında ise TFF'den gelmesi beklenen ceza var. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'den küme düşen Erzurumspor, Şenol Can'ı pro lisansı olmadan çalıştırdığı için Kasımpaşa'nın ligden düşürülmesi ve kendilerinin geri alınması için TFF'ye başvuru yapmıştı.  TFF’nin Can’a 1 yıl men cezası vereceği konuşuluyordu.

Usulsüz çalıştırdılar
Kasımpaşa’nın resmî sitesinde yayınladığı 'Sayın Şenol Can'la yollarımızı ayırdık' yazısına gönderme yapan Erzurumspor, 'Sayın değil teknik direktörünüz Şenol Can' ifadelerini kullandı. Erzurum ekibi, pro lisansı olmayan Can’ı teknik direktör olarak çalıştırarak TFF talimatlarına aykırı hareket eden Kasımpaşa ile Karagümrük'ün küme düşürülmesi için Tahkim'e başvurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...