Bol gol atan bir forvet isterim!

Bol gol atan bir forvet isterim!

SPOR Haberleri

Valencia ve Serdar Dursun’un yokluğunda santrfor krizi yaşayan Fenerbahçe’nin Portekizli hocası “Gol atan, bitirici, vuruş becerisi yüksek bir golcü istiyorum” dedi

Emin Uluç

Bir Avrupa maçıyla veda ettiği Fenerbahçe’ye geri dönüşünden sonra ilk Avrupa imtihanını verecek Vitor Pereira, dün basının karşısına çıktı. Helsinki mücadelesine yönelik açıklamalarda bulunan Portekizli hoca, golcü sıkıntısı yaşadığı süreçte gelen transfer sorusuna net cevap verdi. Helsinki maçında golcü eksikliğe çözüm bulmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Pereira, transfer beklentisini “Gol atan, bitirici, vuruşu iyi olan bir forvet istiyorum. Toplu, topsuz iyi oynayan, kuvvetli, dengeli, ofansif olarak bize zekâ katacak oyuncular tercih ediyorum” sözleriyle özetledi.

Zor bir maç olacak
Vitor Pereira, Helsinki sınavı için ise temkinli konuştu. Sezon iyi başladıklarını belirten Portekizli “Ancak fiziki olarak güçlü ve organize bir ekiple karşılaşacağız. Ritim olarak bizden daha iyi durumdalar” yorumu yaptı. Buna rağmen saha avantajını değerlendirip, rövanş için avantajlı bir skor almak istediklerinin altını çizen Pereira oyuncularına güvendiği vurguladı. Pereira “Elimde sihirli bir değnek yok. Hafta hafta seviyemizi yükselterek istikrarlı bir takım olacağız” derken oyun kurgusu için, “Sistemler esnektir. 3-4-3 başlayıp bunu başka formasyonlara çevirebilirsiniz” dedi.       

PREMIER LİG'DE OYNAYACAK
Ozan Tufan Watford'da

F.Bahçe'de Vitor Pereira'nın gelmesiyle ikinci planda kalan Ozan Tufan İngiltere'ye transfer oldu. Bir süredir futbolcuyu almak için uğraşan Premier Lig ekibi Watford, sarı lacivertli kulüple 1 milyon avro kiralama bedeli ve 7.5 milyon avroluk satın alma opsiyonunda anlaştı. Watford bu sezon sonunda küme düşmez ise F.Bahçe'ye 7.5 milyonluk bonservis bedeli ödeyecek.


 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...