Galatasaray Randers'i 2-1 yendi

Düzenleyen:
Galatasaray Randers'i 2-1 yendi

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılar Egho'nun golüyle geri düştü, Patrick van Aanholt'la eşitliği sağladı. Lauenborg kendi kalesini vurdu, tur Cimbom'un oldu.

YALIMCAN SARPYEL

Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra UEFA Kupası’nı hedef olarak belirleyen Galatasaray dün gece istediğini aldı. Danimarka’daki 1-1’lik maçtan sonra Randers’ı dün İstanbul’da konuk eden sarı kırmızılılar zorlu doksan dakikada rakibini 2-1 yenerek adını Avrupa Ligi'nde gruplara yazdırdı. Üç önemli transferini (Nelsson, Cicaldau ve Morutan) ve kadro dışı bıraktığı Marcao’yu kullanamayan Aslan geriye düşmesine rağmen turu geçmesini bildi.

BAMBAŞKA ASLAN

Galatasaray maça kötü başlamadı. Ama ilk yarıda temposunu bir türlü yükseltip istediği vitese çıkamadı. Sarı kırmızılılar topa hâkim, oyunu istediği gibi yönlendirirken kalesinde verdiği ilk pozisyonda golü gördü. Tur zora girdi diye düşünülürken ikinci yarıya âdeta bambaşka bir takım çıktı. Çok pas hatası yapan Kerem’in yerine giren Barış Alper hücumlara can kattı. Çok geçmeden de istenilen goller arka arkaya geldi.

NELER KAÇTI NELER

Dün Galatasaray istediği sonucu alarak UEFA’da yoluna devam etmeyi başarırken ikinci yarıdaki oyunuyla farkı da kaçırdı. Sahanın tartışmasız en şanssız ismi de Diagne oldu. Senegalli yıldız her iki devrede de birer defa direğe takıldı. İki defa da kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen topu filelerle buluşturmadı. Golcü oyuncu gününde olsaydı Aslan’ın çok daha erken maçı kopartması işten bile değildi. 

Galatasaray Randers'i 2-1 yendi

FATİH TERİM: FUTBOLUMUZ ZEVK VERDİ

Maçın ardından tur mutluluğu yaşayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Kazancımız oynadığımız futbol oldu. Seyredene zevk veren bir oyunumuz vardı. İkinci yarı yaptığımız 20-25 dakikalık tempo, 8-10 net gol pozisyonunu getirdi" derken, "Avrupa Ligi'nde olmayı istedik. Güzel bir maç izlettik. Taraftarımızın etkisini de gördük" yorumunu yaptı.

BARIŞ'A ÖVGÜ

Barış Alper Yılmaz'ın futbolunu öven tecrübeli teknik adam, "Taraftarlarımız bazı oyuncuların hemen oynamasını istiyor ama gençler için zamanlama önemlidir. Çünkü tümüyle kaybedebilirsiniz" derken, Babel, Falcao ve Feghouli'nin ayrılık ihtimaliyle ilgili olarak, "Her şey olabilir. Onlar kalacakmış gibi profesyonelce oynamalı" sözlerini kullandı.

Galatasaray Randers'i 2-1 yendi

ALPARSLAN ÖZTÜRK: SAVAŞ İZİ GURURDUR

G.Saray'ın stoperi Alpaslan Öztürk, "Büyük Galatasaray'ın yeri her zaman Avrupa'dır. Asla pes etmeyen Galatasaray gördüm" derken, maçta oluşan yara izini göstererek, "Savaş izleri, gururla taşınır. Ben de savaş izimi, gururla taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

VAN AANHOLT: GOLÜM MUTLU ETTİ

G.Saray'da ilk golünü atan Patrick van Aanholt, “Maçtan önceki hedefimiz gruplarda mücadele etmekti. Çok şükür gruplardayız. Taraftara gelince güzel bir ambiyans vardı" derken, "Gol attığım için ve bu galibiyette pay sahibi olduğum için çok mutluyum" sözlerini kullandı. 

TAHKİM İNDİRİM YAPMADI

Giresun maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atarak PFDK tarafından sekiz maçla cezalandırılan G.Saray'ın stoperi Marcao'nun bu cezası Tahkim Kurulu tarafından onandı. G.Saray verilen cezaya itiraz etmeyeceğini açıklamıştı.

Galatasaray Randers'i 2-1 yendi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...