Beşiktaş temkinli: Kolay olmayacak

Beşiktaş temkinli: Kolay olmayacak

SPOR Haberleri

Başkan Çebi: Aradaki kadro değeri açısından uçurum kadar fark var ama kapatabiliriz. Sergen Yalçın: Gruptaki rakiplerin üçü de bizim gibi proje takımı. Rekabet son maça kadar sürer

MURAD TAMER

Şampiyonlar Ligi’nde Sporting, B. Dortmund ve Ajax’la eşleşen Beşiktaş için “Kolay kura” yorumları yapılmıştı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Nur Çebi, B. Dortmund’un 557, Ajax’ın 350, Sporting’in ise 240 milyon avro değeri olduğuna dikkat çekerek “Bizim kadro değerimiz ise 99 milyon avro. Üstelik kadro dışı oyuncularımız da buna dâhil. Arada ciddi bir uçurum olsa da teknik direktörümüz Sergen Yalçın, güçlü kadromuz ve muhteşem taraftarımızla bu farkı kapatacağımıza inanıyorum” dedi.

Dortmund favori
Sergen Yalçın da dört takımın son maça kadar rekabeti sürdüreceği bir gruba düştüklerini söyledi. “Gruptaki rakiplerin üçü de proje takımı” diyen Yalçın Borussia Dortmund’u grubun favorisi olarak gördüğünü ifade etti. Alman ekibinin savunmadaki zaaflarını değerlendirmeye çalışacaklarını dile getiren Yalçın, ‘Grubun en sistemli takımı’ dediği Sporting’i özellikle kanatlardan durdurmak mecburiyetinde olduklarını, maç başına üç gol ortalamayla oynayan Ajax’a karşı da çok iyi savunma yapmaları gerektiğini söyledi.

Can ve Umut
Beşiktaş’ta transfer bitmiyor. Siyah beyazlılar Fransa 2. Lig ekiplerinden Le Havre'da forma giyen Umut Meraş ile Schalke 04'ten Can Bozdoğan'ı kadrosuna kattı. Bozdoğan imzayı atarken, Umut Meraş bugün İstanbul'da yapılacak son görüşmelerin ardından Kara Kartal'ın bu sezonki 10'uncu transferi olacak.


 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...