Bravo Ayşegül

Bravo Ayşegül

SPOR Haberleri

2016’da Rio’da bronz madalya kazanan 41 yaşındaki sporcumuz Tokyo’da derecesini geliştirdi.

Bir madalya da atıcılıkta geldi. Paralimpik oyunlarında şu ana kadar 11 madalya kazanan sporcularımıza dün de atıcılıkta kadınlar 10 metre havalı tabanca P2 sınıfında Ayşegül Pehlivanlar katıldı. 2016 Rio'da bronz madalya kazanan 41 yaşındaki millî sporcu, 234,5 puanla gümüş madalya elde etti. Finallerde yarışan bir diğer sporcumuz Aysel Özgan ise 8’inci oldu. Atıcılıkta erkekler 10 metre havalı tabanca P1 sınıfında Muharrem Korhan Yamaç ve Murat Oğuz finale çıkamadı.

Elenen elenene
Tokyo’daki oyunlarda okçulukta erkekler makaralı yay açık kategorisinde millî sporcu Murat Turan, çeyrek finalde elendi. Erkekler makaralı yay açık 8'li eleme turunda da Bülent Korkmaz, Rus Shigaev'e mağlup olarak çeyrek finali göremedi. Kadın Masa Tenisi Takımımız çeyrek finalde Hırvatistan’a, erkeklerimiz de Slovakya’ya mağlup olup erken raket attı!  Atletizmde kadınlar F11 disk atma finalinde ise Büşra Nur Tırıklı 6. oldu. Golbol Erkek Millî Takımı ise çeyrek finalde Brezilya'ya 9-4 yenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...