Para yattı, kriz bitti

Para yattı, kriz bitti

SPOR Haberleri

İlk olarak “UEFA’dan gelecek 3,6 milyon avronun içinden parayı alın” diyen sarı kırmızılılara TFF “O para 10 Eylül’de gelecek. Lisans çıkaramazsınız” cevabını verince para kasadan ödendi…

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray ile Rizespor arasındaki Oğulcan savaşı geçici olarak durdu. Sarı kırmızılılar transferde yaşanan ihtilafını çözmek için Karadeniz ekibine 1 milyon 200 bin avroluk ödeme yaptı. Hemen ardından da oyuncunun lisansı çıkarıldı. Ancak Cimbom bu ödemeyi ihtirazi kayıtla yani ‘hakları saklı kalmak kaydıyla’ yaptı. Eğer Yargıtay ceza kararını bozarsa Aslan yaptığı ödemeyi geri alacak. UEFA’ya dün listelerin verilmesine saatler kala yaşanan yoğun görüşmelerin neticesince Cimbom’un bu yolu tercih etmesinin perde arkasından ise önemli detaylar yatıyor.

Artık lisansı çıktı
Sarı kırmızılılar dün sabah erken saatlerde TFF yetkilileriyle görüşerek UEFA’ya katılım payından gelecek 3 milyon 600 bin avrodan Oğulcan için 1 milyon 200 bin avronun kesilmesini talep etti. Fakat TFF cephesi ödemenin 10 Eylül’de geleceğini ve bu yol izlenirse Oğulcan’a lisans çıkarılamayacağı cevabını verdi. Aslan bu durumda hem Oğulcan için UEFA’dan gelecek paradan kesinti yapılması hem de oyuncuyu yarım sezon kullanamama riskinden kaçınmak için kasasından ödeme yaptı ve problemi şimdilik bertaraf etti. Oğulcan krizi bitiren Başkan Burak Elmas ve yönetimine teşekkür etti.

Şimdi futbol zamanı
Trabzon'a bilenen G.Saray'ın dünkü idmanında futbolcular önce salonda kuvvet çalıştı. Sahada devam eden antrenmanda pas ve dar alanda taktik oyunlar gerçekleştirildi. Lisansı çıkarılan Oğulcan Çağlayan çalışma öncesi Fatih Terim'le bir araya geldi. İkili neşeli bir sohbet gerçekleştirirken futbolcunun hayli moralli ve hırslı olduğu gözlendi.

CENGİZ YİNE HASTANEDE
Geçmiş olsun Başkan

G.Saray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz dün yine hastaneye kaldırıldı. Evinde sabaha karşı nöbet geçiren Cengiz’in yoğun bakıma alındığı ve sedasyon hâlinde uyutulduğu açıklandı. Doktorlar önümüzdeki iki günün kritik olduğunu ifade etti.

MARCAO UEFA LİSTESİNDE
150 bin avro ceza

∂ G.Saray Kulübü, Giresun maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atan stoper Marcao'ya 150 bin avro ceza verildiğini açıkladı. Öte yandan kadro dışı kalan futbolcu UEFA listesine dahil edildi, af konusu da gündemde.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...