Rıdvan Dilmen 'maaş' iddialarına son noktayı koydu

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen 'maaş' iddialarına son noktayı koydu

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT'den 8,5 milyon TL'lik bir ücret alacağı iddialarını yalanlayarak, bugüne kadar tek kuruş dahi almadığını söyledi.

Köşe yazarı Orhan Yıldırım'ın, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in  TRT'den yıllık 8.5 milyon TL ücret alacağı iddiası kulislere bomba gibi düşmüştü. Konuya ilişkin açıklama yapan TRT, bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. TRT'nin ardından Dilmen'de iddiaları reddeden bir açıklama yaptı. Dilmen, bugüne kadar TRT'den tek kuruş dahi almadığını kesin bir dille ifade etti.

"ÜCRET ALMADIM, ALMAYA DA NİYETİM YOK"
Bu akşam “%100 Futbol” programında canlı yayında, aldığı ücretle ilgili çıkan haberleri yalanlayan Rıdvan Dilmen, “TRT'de toplama bakıldığında bu üçüncü yılım. Bir kuruş para almadım. Almayı da düşünmüyorum. Onlar belli bir ücret vermek istedi ama benim almaya niyetim yok” açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...