Hoş geldin Kuntz

Hoş geldin Kuntz

SPOR Haberleri

Almanya U21 takımını bırakan Alman teknik adamla bugün Riva'da üç yıllık sözleşme imzalanacak.

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından A Millî Takım için adı gündemden düşmeyen Stefan Kuntz, resmen ay yıldızlı takımın yeni teknik direktörü oldu. Almanya U21 takımındaki görevinden ayrılan başarılı teknik adamla bugün Riva'da üç yıllık sözleşme imzalanacak. Kuntz burada basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.

Altıntop'un etkisi
Kuntz'un yardımcısı Türk olacak. Bunun için ismi geçen adaylar ise Tayfun Korkut, Mustafa Doğan ve Kenan Koçak. A Millî Takımdan Sorumlu Yönetici olan Hamit Altıntop, Kuntz'u önermiş, TFF yönetimi de Alman teknik adamla geçen hafta bir görüşme gerçekleştirmişti. Ailesini de Türkiye'ye gelmeye ikna eden Kuntz, görevi kabul etti.

İki kupası var
Stefan Kuntz'un teknik direktörlük kariyerindeki en büyük başarıları Almanya U21 takımı ile geldi. U21 takımıyla 53 maça çıkan Kuntz, 2,28 puan ortalaması yakaladı. 2016/17 ve 2020/21 yıllarında Almanya U21 ile Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...