Abdullah Avcı, içeride büyük maç kazanamadı

Abdullah Avcı, içeride büyük maç kazanamadı

SPOR Haberleri

Abdullah Hoca geçen sezon evinde Galatasaray ve Fenerbahçe’ye mağlup oldu, bu sezon da Aslan’a vuruldu. Şimdi Fener’e karşı bu şanssızlığı kırmak istiyor

Teknik adamlar tabii ki içeride dışarıda maç ayrımı yapmaz ama psikolojik üstünlük diye bir kavram da var. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın bordo mavililere yaptığı dokunuşlar ve gelinen nokta ayakta alkışlanıyor. Şu anda Konyaspor ile birlikte ligin yenilmez iki takımından biri olan Karadeniz ekibinde Avcı’nın kariyerinde ise ‘büyük’ bir özlem söz konusu. O da iç sahada büyüklere karşı henüz galip gelememiş olması.

Abdullah Avcı, içeride büyük maç kazanamadı
Trabzonspor U19 ile hazırlık maçı yaptı

Liderlik hesapları
Dış sahada 21 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezon iç sahada iki büyüğe (Galatasaray ve Fenerbahçe) karşı mağlup oldu. Deplasmanda ise Beşiktaş’ı mağlup etmeyi başaran Abdullah Avcı bu sezon da evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Önümüzdeki hafta rakip lider Fenerbahçe. Avcı ve ekibi bu konudaki şanssızlığı sarı lacivertliler karşısında kırıp lider olmak istiyor.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...