Yine arıza, yine İBB: Fatih'te İETT otobüsü vatandaşlar tarafından itildi

Düzenleyen:
Yine arıza, yine İBB: Fatih'te İETT otobüsü vatandaşlar tarafından itildi

SPOR Haberleri

Fatih'te İBB'ye ait İETT otobüsü arızalanmasının ardından, vatandaşlar tarafından tam 300 metre kadar itildi. Aracın yolda kalmasına isyan eden vatandaşlar, İBB'ye tepki gösterdi.

İBB'ye ait araçların son dönemde arıza oranlarının artması üzerine, araç bakım ve onarım ihalelerini incelemek üzere İETT Araç Alım ve Bakım İşleri İnceleme - Araştırma Komisyonu kurulmasına karar verilmişti. Henüz çözüm bulunamayan arıza sorunlarına bir yenisi de Balat Mahallesi Manyasizade Caddesi'nde seyreden Kocamustafapaşa-Balat hattında çalışan İETT otobüsü ile eklendi. Duran otobüs, vatandaşlar tarafından itildi.

OTOBÜS ÇEKİCİ İLE ÇEKİLDİ
Balat Mahallesi Manyasizade Caddesi'nde seyreden Kocamustafapaşa-Balat hattında çalışan İETT otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle arıza yaptı. Arızalanan otobüsün durmasının ardından çevredeki vatandaşlar aracı arkadan itti. Yaklaşık 300 metre bu şekilde giden otobüs, bir süre sonra caddede durduruldu.

Otobüs, akşam saatlerinde çekici yardımıyla caddeden kaldırıldı. Arızalanan otobüsün vatandaşlarca itilmesine ilişkin görüntüler cep telefonuyla kaydedildi. Vatandaşlar yaşanan arıza sonrası İBB'ye isyan etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...