Pereira Konya maçından umutlu: Ayağa kalkacağız

Düzenleyen:
Pereira Konya maçından umutlu: Ayağa kalkacağız

SPOR Haberleri

İki mağlubiyetle rotası şaşan sarı lacivertlilerde Portekizli çalıştırıcı Konya’yı gözüne kestirdi ve “Rakibe nefes aldırmadan kazanacağız” dedi

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe, Konya maçıyla ayağa kalkmaya hazırlanıyor. Eleştiri oklarının hedefindeki Vitor Pereira bir kere daha on birde değişiklik planlarken oyun planından taviz vermeyi düşünmüyor. Portekizli hoca oyuncularına, “Baskılı oynayacağız, ikili mücadelelerde ayakta kalacağız. Rakibe nefes aldırmadan galibiyete ulaşacağız” sözleriyle beyin yıkadı. “Son vuruşlara dikkat” uyarısı yapan Pereira, Konya’nın hızlı atakları konusunda da oyuncularını ikaz etti.

HATALAR BİTMELİ

Özellikle hücum organizasyonlarına ağırlık veren Pereira, “Ligde ceza alanına en çok giren takımlardan biriyiz. Pozisyon üretmekte zorlanmıyoruz. Ama son pas ve son vuruşlardaki cömertliğimizin acısını çekiyoruz” dedi. “Yeni bir takım inşa ediyoruz” vurgusu yapan Portekizli, “Bu sıkıntılı bir süreçtir. Hatalar olacaktır ama bunları en aza indirgemek zorundayız. Çok çalışmalıyız. En çok isteyen, en çok çalışan sahada olacak” dedi.

Pereira Konya maçından umutlu: Ayağa kalkacağız

Fenerbahçe, dün akşam saatlerinde Konya gitti. Ceza sınırında olan Gustavo ve Novak kart görmeleri hâlinde Kayseri maçında forma giyemeyecek.

KONYASPOR FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Serdar Gürler, Amir, Oğulcan, Bytyqi, Enderi, Ahmed Hassan
TEKNİK DİREKTÖR: İlhan Palut

FENERBAHÇE: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Sangare, Zajc, Gustavo, Ferdi, Rossi, Valencia, Pelkas
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...