Terim talimat verdi: Elinizi çabuk tutun

Düzenleyen:
Terim talimat verdi: Elinizi çabuk tutun

SPOR Haberleri

Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu potansiyeli gördüğü Valmir Veliu'nun kadroya katılması için yönetime talepte bulundu. Veliu, FC Llapi forması giyiyor.

Ara transfer dönemi gelmeden, ateşi ligi ısıtmaya başladı. Savunma için alternatifleri düşünen Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu potansiyeli gördüğü Kosovalı Valmir Veliu'nun  transferi için yönetime "elinizi çabuk tutun" talimatı verdi. Sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde söz konusu transfer için görüşmelere başlayacağı düşünülüyor.

TERİM'İN İSTEDİĞİ İSİM BEŞİKTAŞ DA RADARINDA
Şampiy10'un haberine göre; Ocak ayı transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, Valmir Veliu'ya talip oldu. Teknik direktör Fatih Terim transferle ilgili yönetime 'elinizi çabuk tutun' talimatı verirken tecrübeli antrenörün Kosovalı genç yetenekten Kerem Aktürkoğlu etkisi bekliyor. Öte yandan Sergen Yalçın da Cyle Larin'in olası ayrılığına karşın Ahmet Nur Çebi'ye Valmir Veliu'nun ismini verdi. Fatih Terim ve Sergen Yalçın arasındaki Valmir Veliu savaşından kimin galip çıkacağı merak konusu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...