Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen Yalçın oyuncularından galibiyet sözü aldı

Sergen Yalçın oyuncularından galibiyet sözü aldı

SPOR Haberleri

Üst üste beş mağlubiyet alan Beşiktaş’ta hedef Giresunspor’u yenerek temiz bir sayfa açmak.

Murad Tamer

Ligde ve Avrupa'da çıktığı son beş maçı da kaybeden Beşiktaş bu akşam kâbus gibi gidişata evinde son vermek için sahaya çıkacak. Giresunspor'u misafir edecek olan siyah beyazlılar, hem galibiyeti hatırlamak hem de taraftarıyla barışmak istiyor. Daha da önemlisi Sergen Yalçın ve öğrencileri temiz bir sayfa açarak şampiyonluk yarışında yeniden iddialı olmak istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın dünkü idmanda oyuncularıyla yaptığı toplantıda motive edici konuşmalar yaptı.

Size güveniyorum
Artık bahanelerinin kalmadığını ve yeniden yükselişe geçeceklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı “Camia ayağa kalkmamızı istiyor. Bu sadece benim elimde olan birşey değil. Birlikte başaracağımızdan eminim çünkü sizin kalitenize ve yeteneklerinize güveniyorum. Artık sahada inanmayan, mücadele etmeyen oyuncu görmek istemiyorum” dedi. Sergen Yalçın’ın konuşmasının ardından siyah beyazlı futbolcular da Giresunspor maçında galip geleceklerinin sözünü verdi.        


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...