İngiliz basınından 'Cenk Tosun Beşiktaş yolunda' iddiası

Düzenleyen:
İngiliz basınından 'Cenk Tosun Beşiktaş yolunda' iddiası

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Beşiktaş'ın Everton'da forma giyen eski golcüsü Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

Süper Lig'in 14'üncü haftası sona ererken zirvenin 16 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 5 maç sonunda da puanla tanışamadı. Son olarak Giresunspor'a 4-0 mağlup olan siyah beyazlı ekipte Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın durumu görüşüldü ve Yalçın ile devam kararı alındı. 

Bu doğrultuda ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Kara Kartal, gündemine eski golcüsü Cenk Tosun'u aldı.

TOSUN'DAN 58 MAÇTA 11 GOL

İngiliz basını bu transfer gelişmesini duyururken, Cenk Tosun'a önerilen teklifi de açıkladı.

Haberde, Beşiktaş'tan Everton'a Romelu Lukaku'nun yerini doldurması için transfer edilen Tosun'un forma giydiği 58 maçta sadece 11 gol attığı ve bu rakamın bir forvet için oldukça kötü olduğu kaydedildi.

İki korkunç sakatlık yaşayan Tosun'un sözleşmesinin önümüzdeki yaz sona ereceği ve Everton'ın ilk golcülerinin Dominic Calvert-Lewin ve Richarlison olarak görüldüğü belirtildi.

BEŞİKTAŞ ESKİ OYUNCUSUNU GERİ İSTİYOR

Haberde, Everton'ın sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun ile imzalamak istemediği ve Beşiktaş'ın eski oyuncusunu geri istediği iddia edildi.

Beşiktaş'ın, Cenk Tosun'un şu anda Everton'dan aldığı yıllık 3.8 milyon Euro'nun sadece 4'te 1'ini ödeyebileceği kaydedilirken, 30 yaşındaki golcünün bu indirimi kabul ederse Beşiktaş forması giyebileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...