Başakşehir Başkanı Gümüşdağ: Visca'yı iki takım istiyor

Düzenleyen:
Başakşehir Başkanı Gümüşdağ: Visca'yı iki takım istiyor

SPOR Haberleri

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Edin Visca'nın başka takıma gidip gitmeyeceğiyle ilgili konuştu. Gümüşdağ, Visca'yı Trabzonspor'un istediği iddialarını da cevapladı.

Süper Lig’in 18. haftasında Başakşehir, GZT Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. Maç sonrası Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, açıklamalarda bulundu. Her maçın zor olduğunu belirten Gümüşdağ “1 maçı daha geçtik. Giresunspor da çok başarılı bir süreç yaşıyor. Lige bu sene çıkmalarına karşın iyi bir performans sergilediler. Performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Bizim açımızdan bakarsak başta Emre Hoca olmak üzere bütün futbolcuları kutluyorum. Önemli bir maç. Her maç ayrı bir atmosfer ama gerçekten iyi oynayıp iyi mücadele ettik. Galibiyetle bitirdiğimiz için mutluyuz. İnşallah cumartesi günü oynayacağımız maçı da geçip devre arasına hazırlanacağız” dedi.

"YURT DIŞINDAN DA TEKLİF VAR"

Göksel Gümüşdağ, Edin Visca'yı Trabzonspor'un istediği iddialarına ilişkin de konuştu. Gümüşdağ "Visca bugün 1 gol attı, 1 asist yaptı. Türkiye’ye gelen yabancılar içinde rekora doğru koşuyor. Özellikle asist konusunda Türk futbol tarihinin rekorunu kıracak gibi. Bu hafta maçımız var. Visca bu takımın en önemli oyuncularından birisi. Kendisine her zaman teklif geldi. Şu anda Türkiye’den ve Avrupa’dan teklif var. Bu hafta sonundaki maçı bitirelim, önümüzdeki hafta bunların hepsini değerlendireceğiz. Visca yaklaşık 10 yıldır burada. 10 yıldır gerek Avrupa’dan gerek Türkiye’den takımlar istedi. Geçen yıl da önceki yıl da istediler. Devre arası geliyor, bunların hepsini değerlendireceğiz. Visca bizim en kıymetli oyuncularımızdan birisi. O gün geldiğinde değerlendiririz. 1 maçımız daha var. Türkiye’den sadece 1 takım değil, en az 2 takım istiyor. Yurt dışından da teklifler var. Sadece Visca değil birkaç oyuncumuza teklifler var” ifadelerini kullandı.

“TRANSFERLER EMRE BELÖZOĞLU’NUN RAPORUNA GÖRE BELİRLENECEK”

Transfer konusunda Emre Belözoğlu’nun raporunu beklediklerini söyleyen Gümüşdağ, “Bu haftayı hayırlısıyla bitirelim, Hoca’nın raporuna bakalım. Hangi bölgeye ne ihtiyaç var, yeni transfere ihtiyaç var mı, vereceğimiz oyuncular var mı, bunların hepsine rapor doğrultusunda yönetim kurulu olarak karar veririz. Futbolcumuz için de kulüp için de en doğru kararı alırız” şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYONLUK İÇİN OYNUYORUZ”

Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacaklarını aktaran Göksel Gümüşdağ, şöyle devam etti: 8 yıldız biz hep zirveyi kovalayan bir takım olduk, Başakşehir’in başka bir ezberi yok. Şampiyonluk yaşamış bir takımız ve hep yarışın içinde olup zirveyi zorlayacağız.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...