Yılmaz Vural TGRT Haber'de açıkladı: Fenerbahçe'yi çok istiyorum

Düzenleyen:
Yılmaz Vural TGRT Haber'de açıkladı: Fenerbahçe'yi çok istiyorum

SPOR Haberleri

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarını TGRT Haber canlı yayınında cevapladı. Hakan Dede ile Spor Bülteni'ne bağlanan Vural, "Fenerbahçe'yi çok istiyorum, iyi top oynatırım" açıklamalarında bulundu.

Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçlar sonrası Vitor Pereira ile yollarını ayırmıştı. Portekizli teknik diretörün gönderilmesinin ardından takımın başına kimin getirileceği konusunda birçok isim gündeme gelmişti. Bu teknik direktörlerden biri de Yılmaz Vural'dı. Deneyimli hoca hakkındaki Fenerbahçe iddialarına TGRT Haber'de yayınlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde cevap verdi.

"FENERBAHÇE'Yİ İYİ TOP OYNATIRIM"
Fenerbahçe'yi çok istediğini belirten Yılmaz Vural, "Fenerbahçe'ye iyi top oynatırım" dedi. Fenerbahçe'nin antrenörsüz bir dönemde olduğunu ve bazı yöneticilerle görüştüğünü belirten Yılmaz Vural, "İnşallah Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe takımına yakıştırır, oraya getirir. Ben orada olursam kimseyi mahcup etmem." dedi. Fenerbahçe camiası ile uyum içerisinde çalışacabileceğini vurgulayan Vural, "Diğer gelecek alternatiflerden daha fazla iş yapacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...