Ferdi Kadıoğlu tercihini yaptı! Hamit Altıntop resmen açıkladı

Düzenleyen:
Ferdi Kadıoğlu tercihini yaptı! Hamit Altıntop resmen açıkladı

SPOR Haberleri

Uzun süredir hangi milli takımda forma giyeceği konusu ile gündemde olan Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, tercihini A Milli Takım'dan yana kullandı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercih hakkını kullandı. TFF A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, Kadıoğlu'nun tercihini A Milli Takım'dan yana kullandığını açıkladı.

Kadıoğlu'nun Türkiye'nin yanı sıra Hollanda ve Kanada'yı tercih etme hakkı bulunuyordu.

"TERCİHİNİN TÜRKİYE'DEN YANA OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

NTV'nin haberine göre Altıntop, "Ferdi Kadıoğlu bizi aradı ve milli takım tercihinin Türkiye’den yana olduğunu ve Türkiye’yi seçtiğini söyledi. Mutlu olduk" ifadelerini kullandı.

Daha önce Hollanda alt yaş gruplarında forma giyen Ferdi Kadıoğlu, son olarak Hollanda U21 formasıyla 18 maçta 1 gole imza atmıştı.

Ferdi Kadıoğlu tercihini yaptı! Hamit Altıntop resmen açıkladıKadıoğlu, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 15 maçta 2 gol atıp 1 asist yaptı.

FENERBAHÇE'DEN TEBRİK MESAJI

Fenerbahçe, Hollanda'da yetişen ve Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu A takım düzeyinde Türk Milli Takımı'ını tercih etmesi sonrası tebrik mesajı yayımladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "2018’den beri Fenerbahçemizin formasını giyen, Hollanda'nın alt yaş milli takımlarında oynayan başarılı futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, ailesi ve kendisiyle yapılan görüşmeler neticesinde Türk Milli Takımımızı tercih etmiştir. 22 yaşındaki futbolcumuza milli formamızla sonsuz başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Ferdi Kadıoğlu tercihini yaptı! Hamit Altıntop resmen açıkladı

MART'A KADAR KARAR VERECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Kasım ayında verdiği röportajda Ferdi Kadıoğlu ile iligili konuşan Kuntz, genç futbolcu ile görüştüklerini ve Kadıoğlu'nun biraz zamana ihtiyacı olduğunu söylediğini belirtmişti.

Kuntz, "Birkaç hafta önce Ferdi ile Riva'da bir görüşme yaptık, kendisiyle toplantı yapmak istedim. Planlamalarımızdan bahsettim. Milli Takım'da oynatmak istediğimiz oyun tarzından söz ettim. Oldukça verimli geçti" diyerek, "Biraz daha süreye ihtiyacı olduğunu ve Mart ayına kadar karar vermiş olacağını söyledi" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...