Eski Galatasaraylı futbolcudan çarpıcı paylaşım! Taraftarlar çıldırdı

Düzenleyen:
Eski Galatasaraylı futbolcudan çarpıcı paylaşım! Taraftarlar çıldırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın ligdeki kötü gidişatı devam ederken, bir dönem Sarı-Kırmızılı formayı terleten eski futbolcu Yalçın Ayhan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ayhan yaptığı paylaşımda, "Daha önce formasını giydiğim sarı kırmızılı ekibin küme düşüyor olması beni derinden yaralıyor" açıklamasında bulundu. Eski futbolcunun bu paylaşımı üzerine Galatasaray taraftarından üst üste tepkiler geldi.

Bir dönem Galatasaray formasını giyen ve 2020 yılında Fatih Karagümrük forması giydikten sonra futbolu bırakan Yalçın Ayhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray taraftarını çıldırttı. 

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

Bir dönem Galatasaray forması giyen eski futbolcu Yalçın Ayhan, dün oynana Yeni Malatyaspor - Antalyaspor maçı sırasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 39 yaşındaki eski futbolcu, yaptığı paylaşımda "Daha önce formasını giydiğim sarı kırmızılı ekibin küme düşüyor olması beni derinden yaralıyor" ifadelerini kullandı. 

Eski Galatasaraylı futbolcudan çarpıcı paylaşım! Taraftarlar çıldırdıAyhan Yalçın'ın sosyal medya paylaşımı.

TARAFTARLARDAN ÜST ÜSTE TEPKİ GELDİ 

2005 - 2006 sezonunda Galatasaray forması giyen Yalçın Ayhan, 2017 - 2018 sezonunda ise Yeni Malatyaspor forması giymişti. Sosyal medya kullanıcıları Yalçın Ayhan'ın bu tweeti üzerine, eski futbolcunun Galatasaray formalı fotoğraflarını cevap olarak paylaştı.

Eski Galatasaraylı futbolcudan çarpıcı paylaşım! Taraftarlar çıldırdı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...