Manchester United, Barcelona'dan bu defa onu istiyor

Manchester United, Barcelona'dan bu defa onu istiyor

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın teknik direkötür David Moyes, Barcelona'nın genç yıldız adayını istediği öne sürüldü.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Cesc Fabregas'ın ardından Barcelona'da forma giyen bir isme daha göz koyduğu iddia edildi.Geride kalan transfer döneminde Barcelona'dan Cesc Fabregas, Athletic Bilbao'dan Ander Herrera ve Roma'dan Daniele De Rossi'nin transferlerini gerçekleştiremeyen Manchester United Teknik Direktörü David Moyes'un bu kez Barcelona'dan Sergi Roberto'yu istediği öne sürüldü.İngiliz basınında çıkan haberlerde gelecek vaadeden 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için Moyes'in 6 milyon paund ödemeye hazır olduğu vurgulandı.Barcelona alt yapısında yetişen Sergio Roberto, bu sezon A Takım'da 3 maçta toplamda 20 dakika görev yaptı.İspanyol oyuncunun, Barcelona ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...