Rıdvan Dilmen’den kafa karıştıran paylaşım! Ortalık yangın yerine döndü

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen’den kafa karıştıran paylaşım! Ortalık yangın yerine döndü

SPOR Haberleri

Merkez Hakem Kurulu’nun 12 hakeme düdük astırması Türk futbolunda adeta kaos oluşturdu. MHK’nin aldığı kararla ile ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’den dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dilmen, kariyerli bir hakemin geri çağırılacağını ima etti.

MHK’nin 12 hakemi liste dışı bırakmasının ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’den yeni bir paylaşım geldi. Dilmen yaptığı paylaşımda, düdük astırılan en kariyerli hakemlerden birinin geri çağrılacağını ima etti. Ünlü yorumcunun paylaşımı ise sosyal medyada gündem oldu. 

“BAŞKA BİR VİCDANSIZLIK DAHA EKLEMEYİN!” 

Rıdvan Dilmen yaptığı paylaşımda, "Önümüzdeki günlerde, liste dışı bıraktığınız en kariyerli hakemlerden biriyle devam etme kararı alıp da kamuoyunun nabzını düşürmeye çalışmayın! Geri çağıracaksanız; birini değil hepsini çağırın. Zaten vicdansızca alınan bir karara başka bir vicdansızlık daha eklemeyin!" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen’den kafa karıştıran paylaşım! Ortalık yangın yerine döndüRıdvan Dilmen'in paylaşımı...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...