Galatasaray'da acil kodlu çağrı

Galatasaray'da acil kodlu çağrı

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılarda adaylığınıaçıklayan tek isim Metin Öztürk... Camianın ileri gelenleri Ünal Aysal ve Dursun Özbek’i de aday olması için sıkıştırmaya başladı.

YALIMCAN SARPYEL

30 Nisan’da tekrar sandığa gidecek olan Galatasaray'da camia âdeta ikiye bölündü. Bir önceki seçimde yarışta olan Metin Öztürk yine aday olacağını açıklarken, bir diğer aday Eşref Hamamcıoğlu’nun da önümüzdeki günlerde koltuğa talip olduğunu açıklamaya hazırlandığı öğrenildi. Ancak dokuz ay gibi kısa sürede tekrar sandığa gidecek olan sarı kırmızılı kulübün önde gelen isimleri son yıllarda idari açıdan yaşanan problemlerin giderilmesi için kolları sıvadı.

AYSAL'I İKNA TURLARI

Camianın ağır topları eski başkanlar Ünal Aysal ve Dursun Özbek’i göreve çağırdı. Erken seçimden sonraki iki yıl boyunca problemleri derleyip toplayıp, yumuşak geçiş yaptıktan sonra isterlerse görevi devir etmeleri teklif ediliyor. İki isim de seçime girmeye çok sıcak bakmazken camiadan gelen acil kodlu bu çağrı sonrası durum değerlendirmesi yapmaya karar verdi. Ünal Aysal’ın yarın, Özbek’in ise hafta sonuna kadar net kararını açıklayacağı gelen haberler arasında.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...