Fenerbahçe haberleri: Arda Güler'den maç sonu duygulandıran istek

Düzenleyen:
Fenerbahçe haberleri: Arda Güler'den maç sonu duygulandıran istek

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 33'üncü haftasında evinde Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin ikinci golünü genç yetenek Arda Güler kaydetti. Büyük sevgi gördüğü tribünler önünde attığı golle duygusal anlar yaşayan Güler, maç sonrası gol attığı topu yanında götürdü.

Lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını son haftalarda gösterdiği başarılı performans ile eritmeyi hedefleyen Fenerbahçe, dün akşam Süper Lig'in 33'üncü haftasında evinde Göztepe'yi ağırladı. Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de ilk golü Serdar Aziz, ikinci golü ise penaltıdan Arda Güler kaydetti. 

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Kadıköy'de ilk kez topu ağlara gönderdi. Daha önceki gollerini deplasmanda atan Arda, Kadıköy'de sarı lacivertli taraftarların önünde attığı golle duygusal anlar yaşadı.

TOPU TESLİM ETTİ

Ajansspor'un haberine göre; maçın bitiş düdüğü ile galibiyeti getiren topu eline alan Arda Güler, taraftar takımı tribünlere çağırınca elindeki topu saha kenarında bulunan Fenerbahçe Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler'e verdi. Habere göre, Arda topu verirken, "Aman abi bu topu sıkı tut. Kimseye verme. Benim için çok önemli. Kaybolmasın ne olur" dedi.

ÖPÜP ÇANTASINA KOYDU

Taraftar selamlamasından sonra soyunma odasına giden ve hemen topu medya sorumlusunun elinden tekrar alan Arda "Bana bugün destek olan bütün ağabeylerime ve benim yanımda olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum" diyerek gol atığı topu bir kez daha öperek çantasına koydu.

Sarı lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 17 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 22 maçta 7 gol ve 4 asist kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...