Altay Bayındır kopyaları şişeye yazmış!

Düzenleyen:
Altay Bayındır kopyaları şişeye yazmış!

SPOR Haberleri

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe-Göztepe maçında su içtiği şişeye yakından bakanlar gözlerine inanamadı! Yıldız kalecinin penaltı taktiği alkış aldı...

Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Altay Bayındır, su şişesiyle gündemde!

Sarı - lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe'yi 2-0 mağlup ederek müthiş serisine yeni bir halka eklemişti. İsmail Kartal'ın takımı son 9 maçın 8'ini kazanırken hiç yenilmedi. Altay Bayındır ise Göztepe maçında kalesinde gole izin vermedi.

23 yaşındaki eldivenin su şişesini kapladığı kağıdın Göztepeli futbolcuların penaltı istatistikleri olması, sosyal medyada gündeme geldi.

KİMİN HANGİ KÖŞEYE ATACAĞI YAZIYOR

Altay Bayındır'ın su şişesinde Göztepeli oyuncuların penaltı istatistiklerinin yazılı olması dikkatlerden kaçmadı. Genç eldivenin her maç öncesi olası penaltı atışları için şişeye yapıştırdığı taktik kağıdına bakarık rakip futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini kestirmeye çalıştığı öğrenildi.

Kimi kullanıcılar Altay'ın maç öncesi rakibini çalışmasını ve bu taktiği kullanmasını överken bazı kullanıcılar da '3 futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini ezberleye miyor mu?' diyerek eleştiride bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...