Acun Ilıcalı Hull City'ye aradığı orta sahayı Süper Lig'de buldu, imzalar atıldı!

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı Hull City'ye aradığı orta sahayı Süper Lig'de buldu, imzalar atıldı!

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, Hatayspor'da Adama Traore'yle 3 yıllık anlaşma sağladı...

Hull City, Hatayspor'un başarılı orta saha oyuncusu Adama Traore'yi renklerine katıyor...

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi, Süper Lig'de Hatayspor forması giyen Adama Traore ile anlaşmaya vardı. Malili orta sahayla 3 yıllık sözleşme imzalayacak Hull City, Traore'nin sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Hatayspor'a bonservis bedeli ödemeyecek.

Ancak Hatay cephesi sözleşme uzatma opsiyonunu kullanması halinde düşük bir bonservis ödenebilir.

Bu sezon Süper Lig'in dikkat çeken isimleri arasında yer alan 26 yaşındaki futbolcu 2020 yazında Monaco'dan Hatayspor'a transfer olmuştu. Mali Milli Takımı'nda da forma giyen Traore, Hatayspor'daki 2. sezonunda 17 lig maçında 1 gol, 3 asistlik de skor katkısı sağladı.

Acun Ilıcalı Hull City'ye aradığı orta sahayı Süper Lig'de buldu, imzalar atıldı!

LİGDE KALMAYI GARANTİLEDİ

24 takımlı Championship'te 47 puanla 19. sırada yer alan Hull City, son maçında Milwall'a konuk olmuş ve Londra'da 2-1 kaybetmişti. Bu sezon ortasında kulübü devralan Acun Ilıcalı, teknik direktörlüğe Şota Arveladze'yi getirirken Süper Lig'den de birkaç isimle transfer görüşmesi gerçekleştirmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...